Bliv Medlem

Tak fordi du overvejer at blive medlem af Dare. Dit medlemskab betyder meget for os. Jo flere vi er der står sammen, jo stærkere står vi.

Aktivt medlem: 250 kr.
Som aktivt medlem håber vi at du aktivt vil deltage i debatter og aktiviteter der kan fremme vores sag. Enhver form for hjælp til at sprede vores budskab vil skabe værdi for de mange familier der i dag har ulige ret til bl.a. barsel. Det koster 250kr/år at være aktivt medlem.

Husstand: 400 kr.
Er I flere voksne i samme husstand, kan I tegne et husstandsmedlemskab for 400 kr. Husk blot at anføre alle navne + efternavne i kommentarfeltet, når I betaler for medlemsskabet. På den måde kan vi se, præcis hvor mange aktive medlemmer, vi er i DARE. Alle tilmeldte voksne har stemmeret til generalforsamlingen på lige fod med et alm. aktivt medlemsskab.

Støttemedlem:
Som støttemedlem bidrager du med en vigtig støtte i form af dit medlemskab. Vi forventer ikke du aktivt deltager i møder, events o.l., ligesom du ikke har stemmeret til generalforsamlingen, men vi takker af hjertet for at du bakker op om vores sag. Det koster 150kr/år at være støttemedlem.

Medlemskabet starter når første kontingent er betalt og er gældende for kalenderåret. Medlemskabet er gældende til det opsiges, og kan opsiges med tre måneders varsel.

Betalingsinfo MobilePay : 42 67 42 95
Kontonummer : 9570 – 11656196
Husk at påføre navn + efternavn
Podio – CRM done right